M'agrada saber de vosaltres: quan entreu a la pàgina, poseu els vostres comentaris, tant se val de quin tema siguin. És una forma de saber que sou aquí, a prop.

divendres, 8 d’agost del 2008

Polònia

Ja hem tornat!! De moment podeu veure les fotografies de Praga, un altre dia ja penjaré les de Polònia, però com que són moltes, cal agafar-s'ho amb calma!!! Carme

8 comentaris:

Carme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ja veig que esteu divinament. Dsd Catalunya, amb molta calor, també ens divertim un xic. Jo he anat al Pallars, amb la freca i un xic de nevadeta als cims. M'hagues quedat més dies, molts dies. És el meu refugi natural. Per sort la Vall de Cardós continua molt verge, de gent i de construcció.
I de festes majors que no en faltin.
Fins aviat.
Àngels

Carme ha dit...

Ara som a Zacopane, un lloc molt bonic, pero amb molta gent. Hem estat a llocs tambe molt macos i molt mes solitaris. Normalment es complicat trobar llocs per connectar-se a internet. Petons, Carme

Anònim ha dit...

no he pogut escriure be fins ara. Setmana dolenta.No calen detalls.
Peró... marxem a Mallorca per carregar piles: canvis, l'Anna no pot venir. l'Elvira i jo ens hem agafat un hotelet amb vistes al mar assegurades, sessions de massatges,banys turcs,i... no se que més. El proper email dsd ses illes.
un petonet.

Angels i Elvira

Anònim ha dit...

mamaaa!!! no heu escrit massa rees ehhh!!! sort que m'heu anat trucant, que sinó us tallava el pèl! apa, fins demà, a les 17.00 a l'aeroport!
mua*
Laura

que guai mallorca angels!!! quina envejaaa :~~

Carme ha dit...

Apa, gent, ho sento, però és que hem estat en alguns llocs on no era fàcil connectar-se. A més, les poques oportunitats que hem tingut han estat per llogar hotels en d'altres ciutats o avions. Ah, Laura, carallot!! Si tu no dius res, jo no sé que t'ho estàs mirant o que t'ho miraràs!! Àngels, pinta bé el tema Mallorca, em sap greu que l'Anna no hi hagi anat. Petons a tots.

Anònim ha dit...

Bé Carme, per repetir.

Ens hem de tornar a perdre més dies per les valls solitàries i plenes d'esglèsioles dels Carpati. Petons i gràcies per tot. Ricard

Carme ha dit...

Quin rotllo, eh? tanta foto!!!